Butik for Borddækning   -  10  Å R S  

J U B I L Æ U M S U D S T I L L I N G   

7 . 9  -  29 . 9  2018

Fernisering og afslutningsfest fredag d. 7. september

 

Butik for Borddækning har inviteret de tidligere medlemmer af butikken: Bente Hansen, Charlotte Buchardi, Charlotte Serup, Elisabeth Lau Kiefer, Lis Biggas, Lise Damsager og Mette Marie Ørsted, til at deltage i udstillingen hvor der vises bordopdækninger med produkter fra alle butikkens medlemmer igennem 10 år.

I alt 14 designere og kunsthåndværkere har været tilknyttet butikken i kortere eller længere tid. 

For 20 år siden åbnede Kirstine Kejser Jenbo Butik for Borddækning med værkstedsproduktion og butik på samme sted. I år er det 10 års Jubilæumsår for Butik for Borddækning, som den ser ud i dag, som butiksfællesskab og galleri.

Butik for Borddækning har i løbet af de sidste 10 år vist 53 oplevelsesrige og skelsættende udstillinger, med gæsteudstillere fra både ind- og udlandet, samt nytænkende udstillinger med vores egne medlemmer, foruden sjove og fantasifulde påske- og juleudstillinger hvert år. 

Jubilæumsudstillingen bliver den sidste udstilling i Butik for Borddækning, da butikken ophører d. 1. oktober 2108. Mere information følger inden vi lukker.

Vi håber at I vil være med til at gøre denne aften festlig og glæder os til at se jer,

Med venlig hilsen,  Butik for Borddækning,

Ane-Katrine von Bülow, Anne Fabricius Møller, Kathrine Kjeldsen Hansen, Kirstine Kejser Jenbo, Metha Stuart Wallace, Pia Baastrup og Tora Urup

Web by AppStract